Welkom op mijn Privé Pagina
Ik ben live
PinkRodeo
Bel mijBel mij
[SEO] met mijWebcammen
SMSSMS mij
BeeldbellenBeeldbellen
Live AlertLive Alert
BerichtBericht
PinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeoPinkRodeo
Hoi! Welkom in mijn room, een gezellige plek om te relaxen, te dansen (ik dan) te lachen en gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben. Ik ben een normale vrouw, openminded,vrolijk en vriendelijk. Waar wil je het over hebben? Je dag,dromen fantasieën? Of liever gewoon kijken naar een mooie striptease. Ik houd van dansen, dus dat doe ik wel veel en soms verras ik je plotseling met een yoga move, kan ook finaal mis gaan want klunzig kan ik best zijn... lachen mag, doe ik ook :) Ben jij op zoek naar een chille tijd met een leuke vrouw? Kom dan vooral langs en voel je van harte welkom, laten we een toptijd hebben. Dikke kussss waar je wil!

Turn-ons: Ik dans, strip, ik klets en lach en opeens gooi ik er een yoga move uit gewoon omdat het kan. Ben dol op leuke mensen die net als ik op zoek zijn naar een leuke tijd, geilzelligheid in de puurste vorm.

Turn-offs: ik ben niet je hondje of pornrobot. je mag me alles vragen maar niet verwachten, haast me niet en onthoud dat ik een echt mens ben met echte gevoelens.

Laast online
10-09-2023
Leeftijd
33
Cupmaat
D
Sterrenbeeld
Tweeling
Sexuele voorkeur
Hetero
Huidskleur
Blank
Kleur ogen
Bruin
Intiem kapsel
Onderhouden
Tattoes
Ja
Piercings
Nee
Sextoys
Ja
xxx PinkRodeo
© PEK BV   Privacybeleid   Cookiebeleid   Gebruikersvoorwaarden
Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door PEK bv te Gouda